Vi är

Snart tillbaka

Sveriges äldsta indieklubb

Find out more

article_image_3a8cbdc030880d1aarticle_image_0777faa86bb8fe59  

Ace är en av Sveriges äldsta indieklubbar belägen mitt i centrala Stockholm. Vi har två dansgolv där man kan partaja loss och en övervåning där man kan chilla och dricka öl i lugn och ro.


PRIS: 100 KR - Gratis inträde & öl 29 kr före kl 23.
VAR: SVEAVÄGEN 36, T-BANA HÖTORGET KARTA NÄR: FRE & LÖR | KL 22-03 ÅLDER: 18 ÅR   Varje fredag och lördag på det stora dansgolvet är det svettigt indieröj med pop, indie, rock och post-punk i högtalarna. Allt från klassiska tongångar med The Clash, Ramones, Rolling Stones, Joy Division, The Smiths till nutida dansgolvsvältare med Håkan Hellström, Tough Alliance, Cut Copy, The Drums och MGMT. Checka in vår Spotify-lista HÄR över dom 100 mest spelade låtarna på indiegolvet.
Inne i lilla rummet är det hårt och svettigt med mycket laser och strobb när stockholms bästa djs spelar electro, dub-step, tech-house och den bästa dunka-dunkan blandat med dom senaste remixerna.
På övervåningen bjuds det ofta på utflippade temakvällar, hyllningskvällar av speciellt valda artister och lite smalare och nischad musik. Här kommer mycket av det som postas på vår populära blogg att spelas – tänk mysig chillwave, skramlig garagepop, glo-fi, madchester eller tidig 90-tals lo-fi i högtalarna.
Varmt välkommen!
  ▄▄▄▄▄▄▄
Familjen, Mike Joyce (The Smiths), Shout Out Louds (Dj-set), Olof Dreijer (The Knife), Kristian Anttila, The Mary Onettes, Van Rivers & The Subliminal Kid, Go-Kart Mozart (UK), The Legends, Eight Legs (UK), Jamie Grimble (Candybox, UK), Dj Dust, The Real Heat (UK), Pelle Carlberg, The Littlans (UK), VIP Party Boys (US), Fluokids (FRA), ASSID, Fluowankaz (BEL), The Harrasser, Quetzala Blanco, Gustav Gelin, Tete-A-Claques, Cristian Dinamarca, Tony Senghore + många många fler!
article_image_28b4d3043659d3dc article_image_555148761bd72114

Share with us